Stránky

Vitajte v tzv.sofistikovanom svete,

zlučujúcom dve spoločné závislosti (knihy & seriály) dvoch autoriek s (takmer) identickým myslením-


ROMI & LILILNIE ..



štvrtok 23. júna 2011

PLL RECENZIA: 2. časť 2. série : "The Goodbye Look"


Tento týždeň vám prináša recenziu Romi. :)
Dievčatá sa spamätávajú zo zákazu stretávania, ktorý dostali od psychologičky prostredníctvom rodičov. Sú z toho nešťastné, pretože najmä v tomto období by mali spolu, čo najviac spolupracovať. Ako sme videli na konci predchádzajúcej časti, dievčatá zistili, že Ian je zrejme nažive a píše správy Melisse. Ian sa môže schovávať kdekoľvek a robiť čokoľvek. Alebo to opäť všetko robí "A"? Je možné, že ona sa dostala do domu Emily a vymazala jej celý disk. Ale načo by "A" vykrádala domy a potrebovala veci na kempovanie?
Hanna prežíva sklamanie zo svojho otca, ktorý jej venuje pozornosť, len vtedy, keď sa niečo zlé deje, keď má Hanna problémy. No na druhej strane odpúšťa kamarátke Mone, ktorá zrejme naletela Noelovi, ktorý je stále "podozrivý" v kauze "A".
Aria stále nevie ako bude pokračovať vo vzťahu s Ezrom, ktorý síce opúšťa ich strednú školu v Rosewoode, a ich láska sa môže konečne stať verejnou, no stále je tu jeho bývala priateľka - snúbenica, ktorá Arií vŕ
ta v hlave. Dohodnú sa na stretnutí v Ezrovom byte, ale ten však sa zdrží a stále neprichádza. Unudená a nešťastná Aria mu zanechá odkaz, že ju to mrzí a odchádza.
Emily dostáva ponuku študovať po strednej na vychýrenej univerzite pre plavcov. Veľmi rada by ju prijala, no podmienkou je doštudovať na strednej v Rosewoode. Emily sa tak snaží presvedčiť jej mamu, aby sa neodsťahovali a zostali. Tá súhlasí pod podmienkou "záväzku", ktorý jej zaručí, že určite bude môcť nastúpiť po strednej na univerzitu a dostane štipendium. Bohužiaľ, to univerzita zaručiť nemôže.
Spencer je ako vždy tá najodvážnejšia a po zistení, že sa Jason (brat Alison) vrátil do Rosewoodu, ponúka mu ako dobrá susedka koláč. No však jeho správanie je viac ako čudné. Bývalý dobrý kamar
át Iana, neverí "Spencer version", že práve Ian bol ten, ktorý zavraždil Alison. Vzťah Spencer a Tobyho nie je ľahký, pretože obaja sú alebo boli "vinnými" a to Tobymu dopomohlo, aby stratil prácu v prvý deň nástupu. Hnevá sa však aj na Spencer, že všetko rieši sama, aj keď sám uznáva, že polícia, nie je tá pravá, ktorá by im mohla pomôcť.
Všetko sa čoraz viac komplikuje a my stále vôbec netušíme, kto by mohla byť "A", kde je Ian, a kto všetko je do toho zapletený. Jason stavia plot, ktorý ho má chrániť pred vonkajškom. Ale čo ak práve on schováva niekoho?? Mohol by skrývať Iana? Môže byť Jason "A"? A akú rolu tu hrá Jenna?
Melissa tvrdí Spencer, že bola celý deň doma, ale prečo sa vo vrecku jej mokrého plášťa ukrýva fotka z ultrazvuku jej a Ianovho nenarodeného dieťaťa? Aj jej čižmy sú mokré, no auto sa celý deň preč nepohlo. Je Ian fakt nablízku? To všetko sa dozvieme až neskôr a ďalšia časť PLL nás nesklamala a opäť v nás prehĺbila neistotu a vytiahla na povrch nové a nové otázky.

Teraz by som rada pridala zopár "naj" ako už minulý týždeň zaviedla Lililnie.

Naj scéna: "Aria bežiaca za Ezrom, a ich náruživé bozkávanie pred školou."
Naj pesnička:
"Adam Agin - Please don´t leave quiete yet"
Naj prekvapenie: "Jason, ktorý čosi skrýva" a "Melissa, ktorá klame Spencer"
Naj oblečená: "Aria"

Promo k 3. epizóde


S pozdravom,
Romi :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára