Stránky

Vitajte v tzv.sofistikovanom svete,

zlučujúcom dve spoločné závislosti (knihy & seriály) dvoch autoriek s (takmer) identickým myslením-


ROMI & LILILNIE ..



sobota 25. júna 2011

Switched At Birth


Poznáte tento seriál?
Switched At Birth alebo Vymenené pri narodení, je seriál stanice ABC family, ktorý mal svoju premiéru 6. júna 2011. Zatiaľ sú odvysielané prvé 3 časti. Ako už vidíme z názvu, ide o 2 rodiny, ktroým pri narodení v nemocnici zamenili dcéry. Jedna rodina je bohatá, žije v obrovskom sídle s bazénom a rôznymi vymoženosťami a skladá sa zo 4 členov ako býva príkladným zvykom - matka, otec, dcéra, syn. A tá druhá žije v chudobnej štvrti, kde žije slobodná matka so svojou dcérou a vlastnou mamou.

V škole si robia krvný test a Bay( z rodiny bohatých) zistí, že jej krv sa nezhoduje s krvou jej rodičov. A tak idú na vyšetrenie a naozaj zistia, že Bay nie je dcérou svojich rodičov. A tak vypátrajú rodinu, kde žije ich skutočná dcéra Daphne, ktorá je však po chorobe, ktorú prekonala v detstve hluchá.

Switched At Birth je typický rodinný seriál, založený na celkom zaujímavej zápletke, kde sa budú prevažne riešiť vzťahové problémy a medziľudské vzťahy. Nečakajte žiadne nadprirodzené javy !
Mne osobne sa zatiaľ seriál celkom pozdáva, takže už je len na Vás, či si ho aj vy pozriete :)

Zatiaľ neplánujeme písať recenzie k tomuto seriálu, tento článok je len informačný, takže zatiaľ ho nájdete v rubrike "Other serials", až by sme sa neskôr rozhodli písať recenzie alebo viac veci týkajúce sa seriálu, dáme vedieť :)
Tak zatiaľ všetko. S pozdravom,
Romi :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára