Stránky

Vitajte v tzv.sofistikovanom svete,

zlučujúcom dve spoločné závislosti (knihy & seriály) dvoch autoriek s (takmer) identickým myslením-


ROMI & LILILNIE ..



utorok 5. júla 2011

PLL RECENZIA: 3.časť 2.série: My Name Is Trouble



Úvodom mojej dnešnej recenzie sa chcem ospravedlniť za miernu pauzu s článkami.. našťastie je tu naša skvelá Romi, ktorá sa naopak činila až-až a pekne nám náš rozbiehajúci sa blog zaplnila. :) V najbližšej dobe sa posnažím nasledovať jej príklad čo najviac, ako je to v situácii s vŕtajúcimi robotníkmi na mojom balkóne možné.. :D

Začneme teda obvyklou PLL recenziou, v ktorej som práve na rade.. :)

Začiatok tretieho dielu nazvaného "My Name Is Trouble" (Moje meno je problém) je celkom "akčný". Pokiaľ teda situáciu nemení to, že je to v skutočnosti sen. Spencer zjavne až príliš rozmýšľa o odhalení identity A, vyriešeni situácie so "zombie-Ianom" a podobných veciach, ktoré naše klamárky trápia už 25 dielov. // menšia zaujímavosť- sama predstaviteľka Spencer (Troian Bellisario) sa vyjadrila, že by svojej postave poradila trochu sa uvoľniť. Ale načo by sme sa potom pozerali, však ? :)
Ako vieme z prvého dielu, naše hlavné hrdinky sa musia stretávať tajne, keďže teta psychologička im odporučila, resp. nanútila separáciu. Samozrejme, v situácii v akej sa nachádzajú s tým nemôžu súhlasiť, čo sa nedá povedať o ich rodičoch. Preto sú tajné školské stretnutia na záchodoch ich (pravdepodobne) pravidelným rituálom. Žijú si však aj svoje jednotlivé životy.
Hannu navštívi otec, ktorý sa plánuje v Rosewoode zdržať dlhšie. A keďže mu to so snúbenicou až-tak nevychádza, je dosť pravdepodobné, že by sa rodičia "Marinovci" dali zase dokopy. Popritom sa Hanna zbližuje s Lucasom, ktorému sa snaží dohodiť nové dievča na škole. Zatiaľ to vyzerá nádejne, takže uvidíme čo bude ďalej.

Aria sa s radosťou púšťa do modelovacieho "krúžku", kde ju však čaká nemilé prekvapenie. Koho by napadlo, že aj Jenne sa zachcelo vyrábať hrnčeky ? Snaží sa to vyriešiť vymyslením falošnej identity. "Anita-plán" sa však rozpadne hneď ako Aria prehovorí. Vraví sa, že slepí ľudia majú viac vyvinutý sluch, hluchí zase zrak- pravda to bude minimálne v tom, že sa naučia sústrediť na zmysel, ktorý im funguje. Jenna teda Ariu odhalí a jej dosiaľ milé správanie sa okamžite zmení na hnev. Viac snáď uvidíme v nasledujúcom dieli.
Naopak s Ezrom sa, zdá sa, všetko urovnalo, ale Jackie podľa mňa ešte neskončila a určite dostane viac priestoru. Neostáva nám nič iné, len nechať sa prekvapiť.

"A" sa v tejto epizóde zrejme najviac pohrala s Emily. Keďže naša úspešná plavkyňa nechce Rosewood opustiť, napíše falošný list zaručujúci štipendium na plaveckej škole s plánom mierne oklamať mamu. Výčitky svedomia sú však silnejšie a plán napokon zamietne. Ale to by nebola "A", keby to nezistila a nestihla zabehnúť do Emilynho smetného koša, vyhrabať list a poslať ho jej mame. Veď ako inak.. :)
Emily sa okrem toho vyvíja možný vzťah so Samarou, s ktorou si zašla do kina, čo jej samozrejme pripomenulo Mayu. Kto vie, či tú ešte v seriáli uvidíme.



Spencer je samozrejme tá, čo toho rieši najviac. V Jasonovom dome je stále vidieť divnú postavu, pritom by tam okrem neho nemal bývať nik iný. A keď sa tam jej drahý Toby zamestná, má postarané o ďalšie obavy. Netreba sa jej však čudovať. Jason a možný "zombie-Ian" bývajú rovno vedľa nej, Toby pracuje zrovna na tom nebezpečnom mieste a jej sestra Melissa telefonuje až príliš tajne. Nestresovali by ste aj vy ?

Rozhodne sa to teda vyriešiť- čo sa Tobyho týka, odnesie Melissin prsteň do záložne a kúpi mu auto, ktoré potrebuje k novej práci. Tým pádom môže nebezpečné územie opustiť. Okrem toho sa dočkáme romantickej "SPOBY" scény. :)
(zaujímavosť- shirtless Toby was trending on Twitter :) - Toby bez trička sa stal trendom na Twitteri).
Tajomstvo ohľadom Melissy vyrieša naše "pretty little liars" spolu. Sledujú ju, až kým nezistia, že svoje telefonáty viedla s človekom, ktorého by tam vôbec nečakali- s jej bývalým snúbencom Wrenom. Ako je do toho zas zapletený on ? Alebo nie je ? Vynára sa milión otázok, ktoré nám nasledujúce diely hádam zodpovedia. :)

To je k My Name Is Trouble všetko. :) Recenziu k Blind Dates vám prinesie Romi. :)
Vaša Lililnie



NA ZÁVER ZNOVU PRAVIDELNÝ REBRÍČEK:

Naj postava z "My Name Is Trouble" celkovo:
Aria
NAJ scéna z "My Name Is Trouble":
Spencer & Toby

NAJ oblečenie z "My Name Is Trouble":
Hanna, Aria

NAJ hlášky z "My Name Is Trouble":

Hanna

NAJ prekvapenie z "My Name Is Trouble":

Wren

NAJ pieseň z "My Name Is Trouble":

Hayley Taylor- How Good We Had It



A PROMO K NAJBLIŽŠEJ EPIZÓDE:



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára